Alles uit één kraan

Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Als je de kraan combineert met de Quooker CUBE kun je er zelfs gekoeld en bruisend water uit tappen. 

De 3-in-1 kranen van Quooker bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de kranen wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. In een simpele handomdraai dienen ze elk gemak in het huishouden. Beide kranen kunnen in het kraangat van je huidige kraan geplaatst worden.

Hoe werkt een Quooker-kraan?

Hoe tap je warm, koud en kokend water uit één kraan? Met de nieuwe Quooker CUBE haal je zelfs gekoeld en bruisend water uit de Quooker-kraan. In onderstaand filmpje leggen we uit hoe de Quooker Flex-kraan werkt. 

Flex

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. 

De Flex is 100% veilig in gebruik. Dankzij de kokendwaterstop kan de kraan geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. De kraan is uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in twee finishes, chroom en roestvrij staal. 

Fusion

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor één. Een kraan die alle andere overbodig maakt, de Quooker Fusion. Volmaakt in alle opzichten. De Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid.

 De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop. Ook verkrijgbaar met een 24 kt. gouden of zwarte finish.