Accessoires

Maak je Quooker-set compleet met door Quooker ontwikkelde accessoires. Van een bijpassende zeeppomp tot een ophangbeugel voor het reservoir in je keukenkastje.

 1. Ophangbeugel COMBI(+)

  Ophangbeugel COMBI(+)

  Deze roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het COMBI(+)-reservoir, wanneer je een keukenkast met laden hebt.
  Meer info
 2. Ophangbeugel PRO3

  Ophangbeugel PRO3

  De roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het PRO3-reservoir, wanneer je een keukenkast met laden hebt.
  Meer info
 3. Nordic zeeppomp zwart

  Nordic zeeppomp zwart

  Deze zeeppomp in mooie matzwarte finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
  Meer info
 4. Nordic zeeppomp chroom

  Nordic zeeppomp chroom

  Deze zeeppomp kan goed gecombineerd worden met een Quooker met een chroom-finish. Hij is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
  Meer info
 5. Nordic zeeppomp goud

  Nordic zeeppomp goud

  Deze zeeppomp in 24 karaats gouden finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Hij past perfect bij de Quooker goud.
  Meer info
 6. Nordic zeeppomp messing patina

  Nordic zeeppomp messing patina

  De Nordic zeeppomp past bij iedere Quooker-kraan en maakt plastic flacons op het aanrecht overbodig. De zeeppomp is verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal, maar ook in matzwart, goud en messing patina.
  Meer info
 7. Nordic zeeppomp roestvrij staal

  Nordic zeeppomp roestvrij staal

  Deze rvs zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
  Meer info
 8. Energieverdeler voor Quooker en CUBE

  Energieverdeler voor Quooker en CUBE

  Als je Quooker wordt aangesloten op dezelfde stroomgroep als een ander apparaat dat veel vermogen vraagt, biedt onze energieverdeler uitkomst. Deze schakelt het stroomverbruik van je Quooker terug wanneer deze is aangesloten op dezelfde stroomgroep als de CUBE en een ander apparaat dat relatief veel vermogen vraagt. Hiermee voorkom je dat de elektriciteitsgroep overbelast wordt.
  Meer info