Accessoires

Maak je Quooker-set compleet met door Quooker ontwikkelde accessoires. Van een bijpassende zeeppomp tot een ophangbeugel voor het reservoir in je keukenkastje.

De Nordic zeeppomp past bij iedere Quooker-kraan en maakt plastic flacons overbodig. Voor elk Quooker-reservoir dat in een keukenkastje met laden geplaatst wordt, hebben we een bijpassende ophangbeugel. Als je Quooker wordt aangesloten op dezelfde stroomgroep als een ander apparaat dat veel vermogen vraagt, is onze energieverdeler wellicht een slimme aanschaf. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare accessoires.

 1. Nordic zeeppomp chroom

  Nordic zeeppomp chroom


  Deze zeeppomp kan goed gecombineerd worden met een Quooker met een chroom-finish. Hij is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 2. Nordic zeeppomp rvs

  Nordic zeeppomp rvs


  Deze rvs zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 3. Nordic zeeppomp zwart

  Nordic zeeppomp zwart


  Deze zeeppomp in mooie matzwarte finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 4. Nordic zeeppomp goud

  Nordic zeeppomp goud


  Deze zeeppomp in 24 karaats gouden finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Hij past perfect bij de Quooker goud.
 5. Ophangbeugel COMBI(+)

  Ophangbeugel COMBI(+)


  Deze roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het COMBI(+)-reservoir, wanneer je een keukenkast met laden hebt.