Accessoires

Bij de Quooker-producten is een aantal accessoires ontwikkeld om een set compleet te maken. 

De Nordic zeeppomp past bij iedere Quooker-kraan en maakt plastic flacons overbodig. Voor elk Quooker-reservoir dat in een keukenkastje met laden geplaatst wordt, hebben we een bijpassende ophangbeugel. Als je Quooker wordt aangesloten op dezelfde stroomgroep als een ander apparaat dat veel vermogen vraagt, is onze energieverdeler wellicht een slimme aanschaf. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare accessoires.

 1. Nordic zeeppomp steel

  Nordic zeeppomp steel


  Deze zeeppomp met een matte steel-finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 2. Nordic zeeppomp chroom

  Nordic zeeppomp chroom


  Deze zeeppomp kan goed gecombineerd worden met een Quooker met een chroom-finish. Hij is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 3. Nordic zeeppomp rvs

  Nordic zeeppomp rvs


  Deze rvs zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 4. Nordic zeeppomp zwart

  Nordic zeeppomp zwart


  Deze zeeppomp in mooie matzwarte finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk.
 5. Nordic zeeppomp goud

  Nordic zeeppomp goud


  Deze zeeppomp in 24 karaats gouden finish is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. Hij past perfect bij de Quooker goud.
 6. Ophangbeugel PRO3

  Ophangbeugel PRO3


  De roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het PRO3-reservoir, wanneer je een keukenkast met laden hebt.
 7. Ophangbeugel COMBI(+)

  Ophangbeugel COMBI(+)


  Deze roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het COMBI(+)-reservoir, wanneer je een keukenkast met laden hebt.
 8. Energieverdeler voor Quooker en CUBE

  Energieverdeler voor Quooker en CUBE


  De energieverdeler schakelt het stroomverbruik van het Quooker-reservoir terug, wanneer deze op dezelfde stroomgroep is aangesloten als de CUBE en een ander apparaat dat relatief veel vermogen vraagt. Hiermee wordt overbelasting op de elektriciteitsgroep voorkomen.
 9. Energieverdeler

  Energieverdeler


  De energieverdeler schakelt het stroomverbruik van de Quooker terug, wanneer deze op dezelfde stroomgroep is aangesloten als een ander apparaat dat relatief veel vermogen vraagt. Hiermee wordt overbelasting op de elektriciteitsgroep voorkomen.