Over Quooker

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld.

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat nog elke dag door.

Geschiedenis

Van een briljant idee naar internationaal succes. Het ondernemersverhaal van Henri Peteri en zijn zonen Niels en Walter leest als een jongensboek.

Werken bij Quooker

Met veel passie werken we aan een gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Kom ook werken bij Quooker.

Duurzaamheid

Met een Quooker haal je een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Quooker doneert

Bij ons komt warm, koud en zelfs kokend water gewoon uit de kraan. Op sommige plekken ter wereld is dat wel anders, zoals in Ethiopië. Daarom doneert Quooker voor iedere Quooker COMBI(+) die over de toonbank gaat, 4200 liter schoon drinkwater aan het goede doel.