Aanmelden Quooker thuis actie

Quooker thuis actie
De invloed van het coronavirus op jouw bedrijfsvoering zal ook jou intensief bezig houden. Het zijn uitzonderlijke tijden waarin we zien dat er minder consumenten een bezoek brengen aan keukenshowrooms en witgoedwinkels. Ook veel installateurs krijgen het minder druk. Graag denken wij met jou mee om toch samen omzet te realiseren. Daarom starten we 12 mei de Quooker thuis actie. Wij bieden jou, als bestaande Quooker-dealer, de mogelijkheid je in te schrijven als deelnemer en omzet te realiseren met het plaatsen van Quooker-kranen. 

Hoe werkt de Quooker thuis actie
Via een grote multi-media campagne zullen wij naar consumenten communiceren dat je heel gemakkelijk een Quooker-kraan kan laten plaatsen in een bestaande keuken. De consument bestelt op quooker.nl het Quooker-systeem naar keuze en selecteert daarbij een van de deelnemende Quooker-dealers in de regio. De Quooker wordt door ons bij de consument thuis geleverd en binnen 10 dagen nadat de bestelling is geplaatst wordt het systeem vakkundig en gratis geplaatst door de geselecteerde Quooker dealer.

Waarom is dit interessant voor jou als Quooker-dealer?
- Een conditie van 35% over de verkoopwaarde van het geplaatste Quooker-systeem
- Werk voor je montageteam of jou als zelfstandig installateur
- Contact met een mogelijk nieuwe klantengroep

Aanmelden voor Quooker-dealers
De gehele actie en het proces is omschreven in de actievoorwaarden onderaan deze pagina. Klik op 'inschrijven' om het inschrijfformulier in te vullen en ga akkoord met de actievoorwaarden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van deelname per mail. Wij verwerken de deelname in ons systeem en je ontvangt hierna automatisch de orders van klanten die jou als partner hebben geselecteerd. Inschrijven kan tot donderdag 7 mei.

Indien je nog vragen hebt mail ons dan via thuis@quooker.nl. Contact opnemen met je Quooker accountmanager kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag.